Caribische Militie werft militairen voor Aruba en Curaçao

De Caribische Militie heeft voor het jaar 2020 weer 25 opleidingsplekken beschikbaar voor de Elementaire Militaire Vorming. De opleiding is benodigd om aangesteld te worden als militair van Aruba of Curaçao, de Arumil en de Curmil.

Na afronden van de opleiding en goed functioneren is het mogelijk voor de miliciens om door te stromen naar verschillende (kader) functies. Zoals groepscommandant, wachtcommandant, instructeur bij afdeling opleidingen, Algemeen Militair Verpleegkundige, sportinstructeur of instructeur schiet- en aanhoudingstechnieken.

De landsaanstelling is tot 30 jaar, maar er zijn mogelijkheden om hierna in Nederland een carrière bij Defensie te vervolgen.

Er zijn voor beide landen informatie- en selectiedagen gepland. Na afloop is aanmelden voor de opleiding mogelijk. Die start dit jaar op 24 augustus 2020. De opleiding tot militair bij CARMIL duurt één jaar. Na afronden van de opleiding worden militairen aangesteld in het land waar ze ingeschreven staan.

Data

Informatie + selectiedag op Aruba is op 2, 4, 9 en 11 juni op de Marinierskazerne Savaneta. Op Curaçao is de sessie op 28 mei op de Marinekazerne Suffisant.

Opgeven voor de informatie/selectiedag op Aruba gaat via werving.arumil@mindef.nl, voor Curaçao is dat werving.curmil@mindef.nl.


Vandaag nog meer in het nieuws:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven