Monumentenfonds Curaçao lanceert vernieuwde website

Monumentenfonds Curaçao lanceert vernieuwde website

Het Monumentenfonds Curaçao heeft een haar website vernieuwd. Op de vernieuwde website www.curacaomonuments.org ontdek je van alles over het historisch erfgoed en monumenten op Curaçao. De website is gevuld met verhalen, beschrijvingen en filmpjes van alle – meer dan 800 – beschermende monumenten op het eiland.

Speciale aandacht is er voor de momumentale forten, landhuizen, panden en het beschermde stadsgezicht, maar ook archeologische vindplaatsen. Al 23 jaar staat het historische centrum van Willemstad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De vernieuwde website van het Monumentenfonds Curaçao is één van de werelderfgoedsites van het Koninkrijk der Nederlanden. Met deze vernieuwde website en de filmpjes van Punda, Otrobanda, Pietermaai en Scharloo krijg je een mooie impressie van dit unieke werelderfgoed.


Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven